PERSONLIG TRENER


Personlig trening betyr at du som kunde har med deg en personlig trener (PT) under hele treningsøkten. Din PT lager sammen med deg et skreddersydd program som samsvarer med dine målsetninger og som passer inn i din hverdag. PTen passer på at du utfører alle øvelser med riktig teknikk og at intensiteten er riktig for best mulig utbytte av treningen.

Vi påstår at alle kan ha utbytte av en PT. Mange benytter PT slik at de ikke trenger å tenke så mye på hva de skal gjøre på treningen, og en fast avtale sørger også for at en kommer seg på trening. Andre benytter PT for å lære mer om trening. Selv personer med svært god kunnskap og erfaring med trening kan ha godt av å få litt nye tips og en annen vinkling på trening fra tid til annen.

Våre personlige trenere tilbyr tett og individuell oppfølging.Bestill et uforpliktende møte med en PT i dag, så kan du se om dette er noe som kunne passe for deg.

Ta kontakt på 
treningsveileder@regnbuen.nhn.no
 / tlf. 32 24 04 48 eller send en epost til en av våre personlige trenere.

VÅRE PERSONLIGE TRENERE:

Ingvild Lien

Bachelor i ernæringsfysiologi fra Bjørknes Høyskole. Idrettsbakgrunn fra Forsvaret. Lang erfaring innen fitness og personlig trening.

"Jeg er opptatt av at treningen skal være effektiv, trygg og morsom!"

ingvild.b.lien@gmail.com
Henriette Schandy

Bachelor i fysisk aktivitet og helse fra Norges idrettshøgskole. Sertifisert personlig trener og helserådgiver fra NiH.

"Jeg synes det er meningsfullt og givende å jobbe med mennesker på denne måten. Flott å ha muligheten til å motivere andre til en sunn livsstil og en aktiv hverdag!"

hschandy@gmail.com 

  

Regnbuenhelsesenter / Vestre kjennervei 2B, 3420 Lierskogen / Telefon: 32240440 / E-post: koordinator@regnbuen.nhn.no