TILBUD OM TRENING FOR BEDRIFTER
TILBUD OM TRENING FOR BEDRIFTER
 
Regnbuen Helsesenter kan tilby trening for ansatte til redusert pris. Vi har to treningssaler med utstyr for kondisjon, sirkeltrening og frie vekter. Vi kan tilby individuell trening med frivekter eller i apparater, over 30 ulike gruppetimer og aktivitet utendørs. Vi har også gode tilbud på personlig trener for bedrifter.

Bedriftene kan bidra med støtte til medlemskap, fleksitid til trening og særskilte ordninger til nøkkelpersoner og ansatte med høyt sykefravær. Vi kan også tilby trening i bedrift ved treningsveileder/personlig trener.

Tilrettelegging for trening av bedriften er et av de godene som arbeidstakerne rangerer høyest ifølge undersøkelser.

Se følgende link for å lese en av undersøkelsene:
http://hmsmagasinet.no/Nyheter/Siste-nytt/August-2013/Trening-og-helse


Priser
Ordinært medlemskap er kr 549,- per måned. Tilbud til ansatte i BHT-bedrifter: kr 419,- per måned.
Vi kan også tilby klippekort til 1300 kr for 10 klipp som man kan bruke i løpet av et år.

Se skatteregler i Lignings ABC "Naturalytelser i arbeidsforhold" pkt 4.38 1.2 og 1.4.

Ytelsen er skattefri for de ansatte hvis man har spesielt belastet yrke og da kan også bedriften dekke massasje. Vår fysioterapeut kan tilby dette hvis det er ønskelig. 

Bedriften kan også kjøpe et visst antall kort for de ansatte, f.eks. 10 kort til 50 ansatte og anbefale å trene felles på grupper noen timer per uke.

Bedriften kan også betale en viss sum per år for at alle ansatte skal benytte seg av treningssenteret og dette krever også at man anbefaler å trene til visse tider og i visse grupper, noe som er positivt for miljøet i bedriften.

Regnbuenhelsesenter / Vestre kjennervei 2B, 3420 Lierskogen / Telefon: 32240440 / E-post: koordinator@regnbuen.nhn.no