Om Regnbuen helsesenter

Regnbuen Helsesenter åpnet dørene 31.10. 2011. Beliggenheten er gunstig mellom Asker og Drammen og det er busstopp 50 meter fra senteret. Trafikkmålinger viser at 7500 biler passerer daglig forbi på Gamle Drammensvei.

Vi har lagt vekt på estetisk utforming både innvendig og utvendig. Tiltalende arkitektur gir trivsel og helse innendørs og utendørs. Vi ønsker å legge stor vekt på at huset skal være energiøkonomisk og det er prosjektert som lavenergihus med varmegjenvinning og minimalt behov for oppvarming ved hjelp av moderne styringssystemer.

Bygget er på over 660 kvm i tre like store etasjer. Senteret er fullt tilrettelagt for bevegelseshemmede med heis og handikaptoaletter.

Underetasjen inneholder et fullt utstyrt treningssenter med garderobeanlegg og dusjer. Treningssalen inneholder testutstyr og avdeling for sirkeltrening, slyngetrening, kondisjon og frie vekter. Første etasje inneholder syv kontorer, inkludert to legekontorer, resepsjon, laboratorium og venterom. Det er HC-toalett og egen nødinngang. Stort venterom med flatskjerm, kaffe og te.

Andre etasje inneholder møterom og kjøkken med plass til 12 personer og fullt utstyrt til presentasjoner og deltagelse i matlaging. Det er en aktivitetssal på 60 kvm med plass til gruppetrening, matter og baller. Her er det mulighet til foredrag med dataprojektor og sitteplass til 25 personer. Dessuten er det fire kontorer med høy takhøyde og mye lys samt felles venterom med kaffe, te og flatskjerm. Her vil det også være HC toalett pluss to mindre toaletter.

Regnbuenhelsesenter / Vestre kjennervei 2B, 3420 Lierskogen / Telefon: 32240440 / E-post: koordinator@regnbuen.nhn.no